Нова колекция на талантливата и амбициозна Пламена Вилареал - студентка от специалност "Моден дизайн" на ВСУ.

Пламена Вилареал е студентка задочна форма в специалност "Моден дизайн" на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър". За нея обаче модният дизайн е сериозно бизнес начинание. Освен че се обучава в творческата модна специалност, тя вече има свой моден бранд и чрез него реализира дизайнерския си талант и в интернет пространството. Разработила е и няколко колекции, които са намерили своите почитатели. Пламена Вилареал е енергичен млад човек, изпълнен с импулс и динамика, тя е майка и на две прекрасни деца, които изпълват с емоция творческото и ежедневие.

Представяне на новата колекцията на Пламена Вилареал.

Freedom е името на новата колекцията за сезон пролет/лято 2020 на младата дизайнерка Пламена Вилареал. Според самата Пламена колекцията е вдъхновена от свободата не само като физическо състояние, а във всичките и измерения - душевната, менталната, свободата в сърцата ни, свобода от предразсъдъци и от всички негативни емоции.

Централно място в колекцията заема плисето, което придава едно движение, структура и дълбочина на моделите. Романтични рокли с по-свободни кройки и ретро излъчване са в пълна хармония с по-елегантни и стилни модели, които следват и подчертават формите на тялото. Всички модели са много женствени и ярки.

Колекцията е изцяло изработена от естествен памук.
Белият цвят е основен, като символ на нежността, чистотата, новото начало и свободата на духа. Флоралните мотиви, които са винаги актуални в сезоните пролет- лято. Нестандартните, смели и закачливи цветови комбинации като розово и оранжево, синьо и зелено. Синият цвят е акцент в колекцията, изключително актуален през този сезон.

Повече за модния бранд AndyVil, който вече има талантливата и амбициозна Пламена Вияреал може да научите на https://andyvil.bg/

  • Модно ревю - студентски проекти
  • Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю
  • Ревю Ревю Ревю Ревю Ревю Ревю Ревю
  • Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю
  • Ревю Ревю Ревю Ревю Ревю Ревю Ревю
  • Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю Модно ревю